UW LAADSTATION IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN!

36

JAAR ERVARING

Vakmanschap, passie en een schat aan ervaring

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in de schoonmaak- en tankstationbranche zijn wij nu ook actief in de groeiende wereld van laadstations. Ons ervaren team staat 24/7 voor u klaar, met als doel een schoon, goed onderhouden en optimaal draaiend laadstation.

Service en onderhoud op maat

Uw wensen staan bij ons altijd voorop. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een onderhoudsplanning op maat, afgestemd op uw laadstation en omgeving. U kunt bij ons rekenen op heldere en transparante communicatie en professioneel advies over het uit te voeren onderhoud en de te verlenen service.

Even terug in de tijd..

In 1973 start Gert van Laar met Van Laar Schoonmaak BV in Maarsbergen. Het bedrijf groeide uit tot een middelgroot bedrijf met een brede dienstverlening. Broer Anton van Laar start in 1983 met een dubbelzijdig Shell Station in Maarsbergen, wat uitgroeide tot een volwaardig zelftankstation. In 2002 neemt Anton het schoonmaakbedrijf over van Gert, en sluit hiermee zijn carrière in de tankstation branche af. Máár zijn interesse bleef. In 2003 begon Van Laar Schoonmaak BV dan ook met het schoonmaken en onderhouden van een aantal onbemande tankstations. Met succes, want de vraag werd steeds groter. Een unieke bundeling van ervaring, kennis en kunde in twee verschillende branches was geboren; Anton richtte Van Laar TSO BV op, naast Van Laar Schoonmaak BV. En daar bleef het niet bij. Langs de Nederlandse (snel)wegen zie je namelijk naast tankstations ook steeds meer laadstations verschijnen voor elektrische auto’s. Om ook die markt te kunnen bedienen richt Anton Van Laar LSO (laadstation – service – onderhoud) op, het kleine zusje van Van Laar TSO.

Anton van Laar

Anton is oprichter en directeur van Van Laar LSO (het kleine zusje van Van Laar TSO). Sinds 1983 is hij actief in de tankstationbranche en sinds 2002 ook in de schoonmaakbranche. Met deze unieke combinatie van kennis en kunde, bepaalt hij de koers van Van Laar LSO.

Ferdy van Laar

Al vanaf jongs af aan is Ferdy betrokken bij het familiebedrijf. Als Teammanager is hij o.a. verantwoordelijk voor de uitvoering, brengt hij zijn kennis over naar onze medewerkers en zorgt hij voor een goede werkethiek binnen het team.

Nathaly van Laar

Sinds augustus 2019 is het Nathaly het team van Van Laar LSO komen versterken als Projectmanager Veiligheid & Communicatie. In deze functie is zij verantwoordelijk voor alle taken rondom VGM, Communicatie, Marketing en Sponsoring.

Waarom Van Laar LSO?

EEN SCHAT AAN ERVARING

Sinds 1973 zijn wij actief in de schoonmaakbranche, sinds 1983 in de tankstationbranche en inmiddels ook in de groeiende wereld van laadstations. U kunt dan ook rekenen op optimale service, kwalitatief onderhoud, goed advies en heldere communicatie.

GECERTIFICEERD

Wij zijn als bedrijf VCA gecertificeerd, onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA diploma en wij voldoen aan alle scherpe veiligheidseisen van de grote oliemaatschappijen.

SERVICE OP MAAT

U kunt 24/7 op ons rekenen. Wij denken graag met u mee en zorgen voor snelle service en kwalitatief onderhoud, volledig afgestemd op uw station en omgeving.

SNEL & SCHOON

Wij werken met professionele materialen en werkvoertuigen, waardoor wij u altijd snel en goed van dienst kunnen zijn.

FLEXIBEL & EFFICIËNT

Onze gedrevenheid en passie voor het vak zorgt ervoor dat wij flexibiliteit en efficiëntie in ons werk kunnen garanderen.

HELDERE COMMUNICATIE

Wij communiceren helder en transparant. U heeft altijd te maken met een vast contactpersoon, zodat wij u van kwalitatief onderhoud en snelle service kunnen voorzien.